Ellingsen Seafood søker HR-leder

Ellingsen Seafood er et moderne oppdrettsselskap med lange tradisjoner. De siste årene er preget av sterk vekst. Nå søker vi HR-leder til ei nyopprettet stilling.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

– Den ene dagen på kontoret. Den neste på havet. Denne variasjonen er noe av det vi virkelig har lært oss å sette pris på.

Se komplett utlysning

– Oppgavene har vært fordelt på flere personer tidligere. Den som kommer inn i denne rollen, vil ha store muligheter til å forme stillingen og arbeidshverdagen, sier konsernsjef Line Ellingsen.

Ellingsen Seafood er et moderne oppdrettsselskap med virksomheter i seks kommuner. Hovedkontor og slakteri er i Skrova.

I Svolvær ligger isoporkassefabrikken Lopack, samt det moderne kontorfellesskapet i Osan Næringspark. Smoltanlegget Silver Seed er Ellingsen-konsernets største enkeltinvestering. Høsten 2020 ble det nye anlegget, beliggende på Mølnarodden i Flakstad, tatt i bruk.

Ellingsen Seafood har virksomheter i flere kommuner, og HR-lederen må påregne kontordager både i Svolvær, Skrova og på Mølnarodden.

Den ene dagen på kontoret. Den neste på havet. Denne variasjonen er noe av det vi virkelig har lært oss å sette pris på.​

Line Ellingsen

Nærhet til havet vil det garantert bli. Hovedkontoret i Skrova ligger på bryggekanten. Osan Næringspark, hvor Ellingsen har kontorene i Svolvær, ligger ytterst mot havet, med utsikt mot Skrova.

– De ansatte er vår viktigste ressurs. De befinner seg på de ulike anleggene. HR-lederen skal etablere nye og videreutvikle eksisterende systemer i våre selskaper. En del reisevirksomhet ut til de ulike anleggene, må påregnes, sier Line Ellingsen og legger til:

– Den ene dagen på kontoret. Den neste på havet. Denne variasjonen er noe av det vi virkelig har lært oss å sette pris på.

HR-lederen rapporterer til konsernsjefen.

Ellingsen Seafood har en stabil arbeidsstokk. Det er jevnt over liten turnover både i administrasjon og produksjon.

Ett av kontorstedene er moderne Osan Næringspark i Svolvær, helt i sjøkanten med utsikt mot Skrova.
Hovedkontoret til Ellingsen Seafood er i Skrova, hvor også lakseslakteriet ligger.

Aktuelt nå

Artikler

Statsråden fikk algeinnspill

Fiskeriminister Harald Tom Nesvik (Frp) møtte mandag oppdrettsnæringa som er rammet av giftalgene i Nordland og Troms. Line Ellingsen i Ellingsen Seafood sier de ikke har senket skuldrene enda, og må nå permittere ansatte i sommer.

LES MER »